Lakbescherming voor 6+ maanden! Bereid je motor of auto voor op de winter!

Lakbescherming voor 6+ maanden! Bereid je motor of auto voor op de winter!

0 Kommentare

Waarom je jouw motorfiets of auto deze herfst en winter moet beschermen met de Ceramic-Seal!

De koude en natte dagen komen er weer aan. Regen, sneeuw, vorst en pekel kunnen funest zijn voor de lak van je motor of auto. Om je voertuig optimaal te beschermen tegen deze weersomstandigheden is onze Ceramic-Seal een absolute must.

Onze Ceramic-Seal biedt 6+ maanden bescherming én een prachtige glans, waardoor je voertuig er niet alleen goed uitziet, maar ook langer in topconditie blijft. In deze blog leggen we uit waarom het zo belangrijk is om nu te investeren in goede bescherming en hoe onze Ceramic Seal met 81% SiO2 je daarbij kan helpen.

Bescherming tegen schadelijke winterse invloeden

Tijdens de herfst en winter wordt je voertuig blootgesteld aan meer schadelijke invloeden dan in andere seizoenen. Denk aan:

  • Zout en pekel: Dit wordt gestrooid om wegen ijsvrij te houden, maar kan de lak en metalen onderdelen van je voertuig aantasten en roest versnellen;
  • Vocht: Regen, sneeuw en vorst zorgen voor een voortdurende blootstelling aan vocht, wat lakschade kan verergeren en corrosie veroorzaakt;
  • Temperatuurwisselingen: De overgang van warme garage naar koude buitenlucht kan de lak doen uitzetten en krimpen, wat kleine scheurtjes en verzwakking in de lak kan veroorzaken. 

Onze Ceramic Sealant vormt een onzichtbare dikke barrière op de lak van je motorfiets of auto. De keramische formule, die 81% SiO2 (siliciumdioxide) bevat, zorgt ervoor dat water, vuil en chemicaliën zoals zout gemakkelijk van het oppervlak afparelen. Dit zorgt ervoor dat de kans op corrosie en lakschade verleden tijd is!

Langdurige bescherming - meer dan 6 maanden!

Waar veel traditionele waxproducten al na een paar dagen of weken beginnen te slijten, blijft onze Ceramic Sealant tot wel 6+ maanden actief. Dat betekent dat je je motor of auto de hele winter kunt beschermen met slechts één behandeling. Dit maakt het niet alleen een tijdbesparende oplossing, maar ook kosteneffectief, omdat je minder vaak hoeft bij te werken.

Superhydrofoob effect voor betere waterafstoting

Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van onze Ceramic Seal is het super hydrofoob effect. Dit betekent dat water direct van het oppervlak parelt, wat cruciaal is tijdens natte dagen. Wanneer regen, smeltende sneeuw of modder in contact komt met het lakwerk, hecht het zich niet aan het oppervlak. In plaats daarvan glijdt het er gemakkelijk vanaf, waardoor je auto langer schoon blijft en minder poetswerk nodig heeft.

Eenvoudig aan te brengen

Je hoeft geen expert te zijn om je auto of motorfiets met onze Ceramic Seal te behandelen. De sprayfles van 500ml is gebruiksvriendelijk en het aanbrengen is eenvoudig. Reinig het oppervlak goed, breng de spray aan, veeg na met een microvezeldoek en je bent klaar! Binnen enkele minuten geniet je van de voordelen van een professionele keramische coating zonder een dure detailer in te schakelen.

Ongeëvenaarde glans

Naast een uitstekende bescherming zorgt onze Ceramic Sealant ook voor een prachtige, diepe glans. De hoge concentratie SiO2 (81%) geeft je voertuig een showroomwaardig uiterlijk, waardoor de lak er fris, helder en spiegelend uitziet. Zelfs op donkere, bewolkte dagen zal je motor of auto de aandacht trekken!

Het beschermen van je motorfiets of auto tegen de uitdagende herfst- en winteromstandigheden is cruciaal om de levensduur van je bolide te verlengen. Onze Ceramic Sealant biedt met zijn niet-verdunde formule ( zoals al onze items ), niet alleen langdurige bescherming van 6+ maanden, maar ook een ongeëvenaarde glans en waterafstotendheid.

De Sealant is veilig te gebruiken op alle laksoorten, rubbers en velgen! Matt of Glans, de Seal kan het allemaal. Zelfs op Wrap werkzaamheden is de Seal goed te gebruiken voor een langdurige bescherming!

Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat jouw voertuig klaar is voor de winter met de krachtige bescherming van The-Paddock Ceramic Seal!

Wil je meer weten of direct bestellen? Klik dan op de volgende link: The Paddock Ceramic Seal.


Stichworte:
Motor schoonmaken in 5 eenvoudige stappen!

Ontdek de Ultimate Detailer Bundels!

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.