VVV: Veilig Velgen Verzorgen! Zo ga jij jouw velgen wassen!

VVV: Veilig Velgen Verzorgen! Zo ga jij jouw velgen wassen!

0 Kommentare

Zo jouw velgen veilig wassen en onderhouden:

Je velgen schoonhouden is essentieel voor een stralende look en het behoud van hun kwaliteit. Vandaag bekijken we hoe je het beste onze Velgenreiniger kunt gebruiken om je velgen weer zo glanzend mogelijk te krijgen!

1. Velgenreiniger Non-Acid

Ideaal voor: Regelmatig gebruik en gevoelige materialen.
De Non-Acid variant is veilig te gebruiken voor alle soorten velgen, inclusief geanodiseerde, gepolijste en gelakte velgen. Deze reiniger is zuurvrij en verwijdert effectief remstof en vuil zonder de velg te beschadigen.

Zo gebruik jij de Wheel Cleaner Non-Acid: Spray de Non-Acid cleaner gelijkmatig over de velg en laat het een paar minuten intrekken. Na zo'n 3-5 minuten adviseren wij altijd extra Snow Foam of bijvoorbeeld onze Wash & Wax over de velgenreiniger aan te brengen. Na het aanbrengen van extra sop dat zorgt voor extra lubricatie, wordt het vuil afgevoerd voordat je aan het werk gaat met een velgenborstel. 

Spray vervolgens de velg af en ga aan de slag met de Velgenborstel en onze Wash & Wax, laat de velgenborstel goed weken in de emmer met sop en boen je velgen vervolgens tot in de kleinste hoekjes.

Omdat we eerder sop gebruikten in combinatie met de Zuurvrije Velgenreiniger, heb je geen kans meer op krassen door vuil en kun je hard boenen met de velgenborstel. We raden altijd aan om velg voor velg af te werken!

Spray vervolgens al het sop af en aanschouw, jouw "als nieuwe uitziende" velgen. De werking van de Non-Acid variant is zeer krachtig en effectief, zo haalt deze oud vuil weg tot aan rubber en teer!

Test altijd, zelfs met de Non-Acid Velgenreiniger, op een kleine onopvallende plek om er zeker van te zijn dat er geen chemische reacties zijn tussen het materiaal en de reiniger, of met de reiniger en chemicaliën die tijdens het rijden kunnen worden opgepikt.

Let altijd op:

  • Koude Velgen: Was je velgen altijd als ze koel zijn om schade door temperatuurschommelingen te voorkomen. Zelfs je remschijven kunnen hierdoor kromtrekken!
  • Test Eerst: Test nieuwe producten altijd op een klein, onopvallend deel van de velg om reacties te controleren, en schade te voorkomen;
  • Regelmaat: Regelmatige reiniging voorkomt opbouw van hardnekkig vuil en houdt je velgen langer mooi.
  • Coat Jouw Velgen: Breng een stevige coating aan door middel van onze Ceramic-Seal. Zo bescherm jij je velgen tegen heftige vuil en maak je het wassen makkelijker voor de volgende keer! En dat tot wel 6+ maanden!
  • Voorkom Beschadiging: Vermijd het gebruik van metalen borstels of harde sponzen die krassen kunnen veroorzaken. Kies voor zachte borstels of microvezeldoeken.
  • Grondig Naspoelen: Zorg ervoor dat alle resten van de reiniger volledig worden afgespoeld om corrosie of beschadiging te voorkomen.
  • Werk per Velg: Werk één velg tegelijk af, zodat de reiniger niet te lang op de velg blijft zitten en schade kan veroorzaken.
  •  

    Onze Zuurvrije Velgenreiniger is erg prettig in gebruik. Mede door zijn uitstekende performance om echt al het vuil los te maken en te verwijderen, is onze reiniger ook duurzaam. Spray 5-6 keer op de velg en je hebt al meer dan genoeg product om het vuil te verwijderen! Spuit goed in de hoeken om ook het lastige vuil te verwijderen. 

    Gebruikte Producten:

    Met de juiste producten en technieken zorg je ervoor dat je velgen in topconditie blijven. Kies de Non-Acid Wheel Cleaner en geniet van het sprankelende resultaat!


    Stichworte:
    The-Paddock Tips: Insecten veilig van de lak verwijderen

    Vol gas naar je eerste Circuitdag!

    Hinterlasse einen Kommentar

    Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.