Ceramic-Seal

Waarom Ceramic-Seal Goed Is Voor Jouw Auto, Motor en Meer!

0 Kommentare

Op zoek naar de ultieme bescherming voor je auto, motor of racefiets? Ceramic-Seal is dé oplossing.

Onze innovatieve coating biedt meer dan alleen een glanzende afwerking - hij biedt duurzame bescherming tegen alle weersomstandigheden, vuil en lakwering. En dat 6+ maanden lang! In dit blog-artikel bespreken we waarom Ceramic-Seal de ideale keuze is voor elk voertuig en hoe het jouw bolide langdurig beschermt, want dat wilt toch iedereen?!

Om te begrijpen waarom onze Ceramic-Seal zo goed werkt, moeten we eerst begrijpen wat Ceramic-Sealant is en hoe dit 'bekende verschijnsel' zo populair is geworden, in korte tijd. 

Wat is Ceramic-Seal?

Ceramic-Seal is een geavanceerde keramische coating die is ontwikkeld om motorfietsen of auto's langdurig te beschermen. In tegenstelling tot traditionele waxen of goedkope sealants, die na kort verloop van tijd slijten "2-3 maanden", vormt onze Ceramic-Seal een dikkere/sterkere semipermanente laag op het lakwerk van je voertuig. Deze coating is bestand tegen extreme weersomstandigheden, UV-stralen, chemicaliën en zelfs lichte krassen! 

Wat is nou toch die Ceramic-Seal waar iedereen het over heeft?!

Een goed samengestelde Sealant bevat een hoog percentage aan Sio2. Eén van de belangrijkste ingrediënten voor een goed werkende Ceramic-Seal. Wist je dat je een Ceramic-Seal al vanaf 5% Sio2 een coating kunt noemen? De meeste Sealant's bevatten zo'n laag Sio2-gehalte en gaan niet langer dan 2 of 3 maanden mee, of zelfs al na 4 wasbeurten, kan al je werk voor niets zijn geweest... 

The-Paddock gaat een "Klein" stapje verder..

Sterker nog, we hebben onze Ceramic Sealant geformuleerd op basis van 81% Sio2! 'Slik', dat is nogal een verschil.... Dat klopt, en dat is ook direct de reden waarom wij 6+ maanden garantie kunnen geven.

Ja.. waarom 81% dan?! We voelden hem al aankomen... Met 81% Sio2 bereiken we de meeste hardheid op basis van een spuitfles van 500 ml. Met de resterende nodige, keramische eigenschappen is dit tot nu toe de beste formule, om de beste bescherming te bieden die je zelf op je oprit kunt aanbrengen. Zo leveren wij niet in op gebruiksgemak, en winnen we op resultaat.

Waarom jij de Ceramic-Seal moet gebruiken:

De Ceramic Seal biedt ontzettend veel voordelen:

Bescherming tegen krassen en swirls;
Een van de grootste voordelen van onze coating is de uitzonderlijke bescherming tegen kleine krassen en swirls. Dankzij de harde keramische laag die is aangebracht, is je auto minder gevoelig voor krassen die vaak worden veroorzaakt door bijvoorbeeld het wassen van de auto, jas-krassen of zelfs deuren die tegen jouw lakwerk aangeduwd worden, wat vaak bij parkeerplaatsen gebeurd.

Duurzaam glans- en kleurbehoud;
De coating zorgt ervoor dat de lak van jouw auto zijn diepe, rijke kleur behoudt. UV-stralen kunnen ervoor zorgen dat de lak na verloop van tijd vervaagt, maar met een keramische coating blijft de kleur langer behouden en blijft je auto er als nieuw uitzien.

Water- en vuilafstotend (hydrofobe eigenschappen);
Een van de meest gewaardeerde eigenschappen van Ceramic-Seal is de hydrofobiciteit. Dit betekent dat water en vuil gemakkelijk van het oppervlak afparelen. Hierdoor blijft uw voertuig langer schoon en is het ook veel gemakkelijker te wassen. Fijn voor het oog, maar nog fijner voor het lakwerk.

Weerbestendige bescherming;
Of je nu te maken hebt met extreme hitte, kou, regen of sneeuw, Ceramic-Seal biedt een weerbestendige barrière. Hierdoor is het ideaal voor voertuigen die veel buiten staan en blootgesteld worden aan deze weersomstandigheden.

Minder onderhoud nodig;
Met Ceramic-Seal hoef je je auto of motor minder vaak te wassen of te poetsen. De coating zorgt ervoor dat vuil minder snel aan het oppervlak hecht, dus een simpele spoelbeurt is vaak al genoeg om je auto of motor weer sprankelend schoon te krijgen.

Hoe breng je Ceramic-Seal aan?

Het aanbrengen van onze coating is een proces dat enige voorbereiding vereist, echter eenvoudig én het resultaat is zeker de moeite waard! Volg deze stappen voor het beste resultaat:

Grondig reinigen:
Zorg ervoor dat het voertuig helemaal schoon is. Verwijder al het vuil, stof en oude waxlagen om ervoor te zorgen dat de Ceramic-Seal goed hecht. Doe dit bijvoorbeeld met onze Tough Cleaner of onze pH-Neutrale shampoo.

Aanbrengen van Ceramic-Seal:
Spray de Sealant 4-5 keer op het paneel én 1 keer op een stevige Poetsdoek. Breng deze in een cirkelbeweging aan en verdeel het product gelijkmatig over het paneel, laat vervolgens 3-5 minuten inwerken. Pak nog een droge microvezeldoek en poets de Seal uit tot een hoogglans zichtbaar is. Werk vervolgens paneel voor paneel af. 

Laten uitharden:
Na het brengen wilt de coating het liefst even rust hebben. Kijk even naar het weer dat het enkele uurtjes droog blijft zodat de Seal de tijd heeft om uit te harden. 

That's it! Kind kan de was doen. 

Voor Wie is Ceramic-Seal Geschikt?

Ceramic-Seal is niet alleen geschikt voor autoliefhebbers, maar ook voor motorrijders, eigenaren van campers, vrachtwagenchauffeurs en iedereen die zijn voertuig in topconditie wil houden. De veelzijdigheid van de coating maakt het ideaal voor vrijwel elk type voertuig, ongeacht het gebruik of de omstandigheden.

De Coating kan namelijk zonder zorgen gebruikt worden op elke ondergrond! Bijvoorbeeld: Gespoten Matt, Carbon, Glans of Matt Wrap, Rubbers, Velgen etc. Om maar even wat voorbeelden te noemen..

Zie jij na een maand of 8-9 jouw coating verminderen in effect? Dan kan het goed zijn dat deze even een opfrisbeurt nodig heeft, hoe je dat doet? Lees je HIER verder. 

Mocht je de Seal toch opnieuw moeten aanbrengen, dan kun je dit ook op een 'snelle' manier doen. Dit kan in de wasbox of gewoon op de oprit: 1. Was je voertuig met pH-neutrale shampoo. 2. Pak je Ceramic-Seal en spuit dit op de panelen terwijl ze nog vochtig zijn. Laat de coating nu 5-7 minuten intrekken en spuit dan met de tuinslang of hoge druk over het paneel. verspreid goed het product over het paneel met de tuinslang of hogedruk en droog daarna af. 

Op deze manier versterk je de onderliggende coating met een nieuwe laag en zullen ze weer aan elkaar hechten, waardoor de coating opnieuw wordt verzegeld en geactiveerd.

Onze Ceramic-Seal biedt een ongeëvenaarde combinatie van bescherming, duurzaamheid en esthetische voordelen voor je voertuig. Of je nu een autoliefhebber bent die zijn trots wil beschermen, of gewoon op zoek bent naar een manier om de waarde van je voertuig te behouden, Ceramic-Seal is de investering meer dan waard!

- Een complete bundel met alle benodigdheden om jouw bolide te coaten vindt je HIER.
- Gelijk jouw ramen en spiegels coaten? Bekijk onze Ceramic-Glass HIER!

Investeer in de juiste items, Werk samen met The-Paddock.


Stichworte:
The-Paddock Tips: vogelpoep van lak verwijderen

The-Paddock Tips: Insecten veilig van de lak verwijderen

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.