Over ons

Ons verhaal, onze missie

Detailen is onze passie

De schoonheid van detailen begint met het gebruik van de juiste producten.

Onze passie en missie is het ontwikkelen van deze specifieke items om de best mogelijke detailing ervaring te creëren. Al onze producten worden kritisch getest volgens de hoogste normen.

Zo zorgen we ervoor dat we u het topje van de ijsberg aan Detailing Producten kunnen aanbieden. Al onze producten worden zorgvuldig samengesteld, getest en geproduceerd onder zeer kritische omstandigheden. De kwaliteit is onmiddellijk merkbaar wanneer de artikelen worden gebruikt. Wij streven naar het beste, elke keer weer.

Christian zit al heel lang in de motorwereld. Hij is opgegroeid met motoren om zich heen en het was onvermijdelijk dat hij deze snelle wereld verder zou ontdekken.

Al snel was één ding heel duidelijk bij Chris. Zijn motorfiets moest in een mooie en schone staat terug in de schuur komen, ongeacht het weer.

Zijn passie voor detailing ging heel ver, de kleinste onderdelen werden gewassen en gepoetst.

Chris heeft The-Paddock opgericht vanuit zijn eigen passie, die specifieke detailing artikelen van zeer hoge kwaliteit produceert. Met zijn ervaring en kritisch oog voor elk klein detail brengt hij de top detailing producten op de markt.

Christian staat altijd klaar om u uitleg te geven over
The-Paddock’s artikelen of gewoon om over motoren te praten!

Hij is vaak te vinden op de circuits, speciaal het circuit van Assen. Kom langs om je ervaring, verhaal en mening te delen!

Bij The-Paddock staan we allemaal voor kwaliteit. Van de eerste tot de laatste stap geven we je het gevoel dat je een echte detailer bent. We hebben onze producten ontwikkeld met een absurd grote passie voor het detailen van motorfietsen.

Met onze fabriek gevestigd in het Verenigd Koninkrijk brengen wij onze eigen samengestelde formule in de wereld.

Wij heten u van harte welkom in de wereld van het detailen!

X