Collectie: B2B - Wordt een The-Paddock Verkooppunt

Het resellerprogramma van The-Paddock

Bij The-Paddock zijn wij enorm trots op de kwaliteit en het succes van onze producten. Dit succes willen wij graag met jou delen!

Waarom reseller worden van The-Paddock?

Als reseller van The-Paddock geniet je van enorm veel voordelen. Een aantal voordelen van het resellerprogramma van The-Paddock zijn onder andere:

  • Korte lijnen waardoor snel schakelen geen enkel probleem is;
  • Je bent geen nummer: wij hechten enorm veel waarde aan onze relaties, en nemen elke vraag/opmerking/klacht even serieus en nemen overal zoveel tijd als nodig voor;
  • Eigen fulfillment: snelle verzending en altijd up-to-date voorraden;
  • Eerlijke verkooprijzen: hierdoor profiteer jij als reseller van The-Paddock van zeer aangename marges;
  • Achter de aangeboden producten staan: door elk product met precisie en passie te ontwikkelen, kunnen wij jou en jouw klanten recht in de ogen aankijken en met vertrouwen zeggen dat de producten doen wat ze beloven;
  • Zowel verzending voor eigen voorraad als dropshipmentbestellingen mogelijk.

Kies jij voor eigen voorraad of dropshipment, of allebei?

The-Paddock biedt meerdere mogelijkheden voor jou als reseller, maar het ene mag het andere natuurlijk niet uitsluiten.

Bij The-Paddock staat één thema centraal: Klanttevredenheid. Een aantal aspecten zijn voor de klant cruciaal, waaronder:

  • Producten doen wat het belooft;
  • Het bestelgemak van de producten;
  • Snelheid van de verwerking van de bestelling;
  • Snelheid van de levering van de bestelling.

Doordat wij van The-Paddock er expres voor hebben gekozen om de fulfillment in eigen beheer te houden, kunnen wij ten alle tijden toe zien op de kwaliteit van de zendingen, het correct verwerken van de zendingen en het snel verwerken van de bestellingen. Door deze speerpunten kunnen wij met een gerust hart zeggen: voor 15:00 besteld, is morgen in huis!

Eigen voorraad

Het voordeel van eigen voorraad is dat jouw klant de producten in de hand kan hebben, het met eigen ogen kan bekijken, kan voelen, kan ervaren voordat zij het in gebruik nemen. De kwaliteit en afwerking van de verpakking is de eerste indruk en is een manier van het wekken van vertrouwen over de kwaliteit.

Naast het wekken van vertrouwen is het voor klanten ook fijn om het product direct mee te kunnen nemen wanneer zij geïnteresseerd zijn en direct diezelfde dag nog met de producten van The-Paddock aan de gang kunnen.

Mocht iemand het product op jouw webshop bestellen samen met andere producten, dan kun jij het makkelijk in dezelfde verzenddoos mee sturen wat weer verzendkosten scheelt. Ook ontvangt de klant maar 1 pakket waar direct alle producten in verpakt zijn.

Dropshipment

Heb je geen fysieke winkel, heb je geen ruimte voor nieuwe producten of wil je zelf geen producten verzenden? Dan kun je de bestelling ook bij The-Paddock plaatsen als dropshipment bestelling.

Het voordeel van dropshipment bestellingen zijn dat je zelf geen voorraad hoeft aan te leggen, je hoeft geen pakketten te versturen, geen pakketten in te pakken en ook geen ruimte vrij te maken voor het assortiment.

The-Paddock verstuurt dropshipment bestellingen compleet vanuit jouw naam, met jouw adresgegevens op het pakket, zodat jouw klant het vertrouwen behoudt dat het van jou afkomstig is!

Ook bij dropshipment bestellingen is het van groot belang dat dit optijd wordt verwerkt. Wij maken daarom bij dropshipment bestellingen of bestellingen voor eigen voorraad geen enkel onderscheid. Ook voor dropshipment bestellingen geldt bij The-Paddock: voor 15:00 besteld, is morgen in huis!

De voorwaarden voor verzending zijn voor zowel dropshipment als voor bestellingen voor eigen voorraad identiek. Hierin maken wij geen onderscheid qua kosten, zodat jij ook niet voor onaangename verrassingen komt te staan.