The-Paddock Ceramic Seal. 6 maanden bescherming

Uitgelicht product: tot 6 maanden bescherming met The-Paddock Ceramic Seal!

Geniet van 6 maanden bescherming met The-Paddock Ceramic Seal!

In de wereld van autoverzorging is het constant zoeken en innoveren een daily task. Door telkens te zoeken naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties om op deze manier de best mogelijke producten aan te bieden.

Reinigen is een belangrijk onderdeel voor de liefhebbers van auto's en motoren, maar het beschermen is net zo belangrijker, al dan niet nóg belangrijker. Zowel opties als kwalitatief moet het tiptop zijn.

Dat is tevens waar de Ceramic Seal van The-Paddock voor staat. De Ceramic Seal belooft meer dan alleen een glanzende afwerking. Het is een geavanceerde formule die een beschermende keramische laag creëert op het oppervlak van je auto, waardoor een duurzame barrière ontstaat tegen vuil, water, UV-stralen en chemische verontreinigingen. Maar wat maakt deze specifieke keramische afdichting zo bijzonder?

Langdurige bescherming

Een van de meest indrukwekkende aspecten van de Ceramic Seal is de langdurige werking en bescherming. Je geniet niet maar één of twee maanden van het product, nee, je kan tot maarliefst 6 maanden genieten van bescherming! 

Is jouw auto of motorfiets vervuild? Voorzie jouw voertuig dan van een eenvoudige handwas met de Rise&Shine shampoo, en de coating komt weer helemaal tot leven!

Verbeterde duurzaamheid

Naast het beschermen tegen vuil en het aanhechten hiervan, biedt de Ceramic Seal van The-Paddock ook nog eens bescherming tegen de invloed van UV-licht. Hierdoor voorkom je het faal worden van de lak en hou je de diepe kleur en glans in leven. Ook invloed van pekel tijdens de winter wordt gereduceerd door de Ceramic Seal.

SiO2

De nanohybride film hecht zich aan de lak en geeft een verbazingwekkende hydrofobiciteit en bescherming tegen alle soorten vuil. Wanneer SiO2 op de juiste manier wordt aangebracht, reageert het met de blanke lak en vormt het een covalente binding met het oppervlak, waardoor een extra beschermingslaag ontstaat. De covalente binding houdt in dat er een chemische binding tussen atomen plaatsvindt.

Hoewel een keramische coating erg moeilijk zelf aan te brengen is, is onze Ceramic Seal voor iedereen gemakkelijk te gebruiken zonder de voordelen van een keramische coating op te offeren. Sio2 biedt doorgaans een gladder oppervlak en een diepere kleur dan andere coatings.

Met de simpele spray-on methode voorzie je je motor in een mum van tijd van bescherming. Met de Ceramic Seal bescherm je je motor 3 keer volledig, wat garant staat voor 1,5 jaar bescherming!

Jouw auto kun je zonder problemen 2 keer coaten met de Ceramic Seal, wat gelijk staat aan 1 jaar bescherming!

Eenvoudige toepassing

The-Paddock Ceramic Seal staat voor hoogwaardige kwaliteit en eenvoudige aanbrenging.

 1. Zorg dat de auto goed is gewassen;
 2. Zorg dat de auto goed is afgedroogd;
 3. Spray het paneel in met The-Paddock Ceramic Seal;
 4. Poets de Ceramic Seal goed uit met de Microvezel Poetsdoek;
 5. Blijf poetsen totdat de glans weer tevoorschijn komt;
 6. Het paneel is beschermd en glanst als nooit tevoren!

Op welke oppervlaktes kan ik de Ceramic Seal gebruiken?

De Ceramic Seal is veilig te gebruiken op enorm veel verschillende oppervlaktes. Ook is de Ceramic Seal hittebestendig!

Een kleine greep uit de oppervlaktes waar jij The-Paddock Ceramic Seal op kan aanbrengen:

 • Kunststof panelen en onderdelen;
 • Carbon onderdelen;
 • Metalen onderdelen;
 • Motorblok op motorfietsen;
 • Aluminium onderdelen;
 • Velgen van elk materiaal.

Conclusie

Wil jij langdurig genieten van een keramische coating op jouw auto of motor die zeer eenvoudig is aan te brengen, van hoogwaardige kwaliteit is en tot 6 maanden blijft zitten? Zoek dan niet langer en bestel vandaag nog de Ceramic Seal van The-Paddock!

Of je nu een fervent liefhebber bent en trots bent op jouw voertuig, of een professionele detailer die streeft naar de best mogelijke resultaten met een zeer gebruiksvriendelijk product, dan is de Ceramic Seal van The-Paddock dé keuze.

Voor 15:00 besteld is morgen jouw auto of motor coaten en 6 maanden beschermen!


Tags:
Uitgelicht product: een effectieve schuimparty met de Snow Foam van The-Paddock

Blaas jouw kunststof delen en banden weer een nieuw leven in!