The-Paddock Snow Foam | Krachtig en effectief

Uitgelicht product: een effectieve schuimparty met de Snow Foam van The-Paddock

"Als de Snow Foam en jouw geliefde voertuig in aanraking komen, vindt er een chemie plaats waar Cupido jaloers op is"

Iedereen herkent het wel: een paar oer-Hollandse dagen, de verkeerde (sluip)routes, of toch een paar keer de weg op gegaan terwijl er gepekeld is.

Al deze omstandigheden creëren een situatie waar iedere auto- en motorfanaat de kriebels van krijgen: een voertuig die intens vervuild is met vuil wat 'vast' is komen te zitten aan de lak.

Hoe verwijder je het vuil, hoe zorg je ervoor dat het niet een klus is wat jouw hele weekend in beslag neemt, hoe bescherm je de lak van jouw auto of motor tegen krassen, kortom: hoe krijg jij veilig en effectief jouw auto of motor goed schoon?

 Een goede pre-wash is de key to success

Door gebruik te maken van een goede pre-wash zoals de Snow Foam van The-Paddock, kun jij op een zeer eenvoudige manier het vuil losweken, en zorg je ervoor dat het vuil tijdens het proces van het afbreken van het vuil ook wordt afgevoerd naar beneden toe.

Doordat het vuil losweekt en wordt afgevoerd, is de grootste vervuiling verwijdert. Hierdoor verminder je direct de kans op krassen en zorgt het voor behoud van jouw lak.

Hoe werkt het?

Het geheim van de Snow Foam van The-Paddock zit in de krachtige maar toch zachte formule. Door het aanbrengen van de Snow Foam creëer je een dikke en dichte schuimlaag die jouw motor of auto volledig bedekt. Dit schuim dringt door in het vuil en lost het op. Doordat de Snow Foam naar beneden afdruipt, wordt het vuil ook afgevoerd van jouw voertuig af zodat het voor het grootste gedeelte volledig verwijdert is.

Doordat de Snow Foam van The-Paddock specifiek is ontwikkeld met als oogpunt een effectieve, maar veilige reiniging, is de Snow Foam perfect om te gebruiken voor het verwijderen van insecten, vuil, stof, modder en rubber. 

Hoe gebruik ik de Snow Foam?

Om te weten hoe je de Snow Foam het beste kunt gebruiken, is het eerst belangrijk om duidelijk te hebben met welk apparaat er wordt gewerkt. Dit maakt niet enorm veel verschil, maar het is toch altijd goed de verschillen te weten.

Schuimlans met een hogedrukreiniger

De Snow Foam is zeer eenvoudig in gebruik en kan op meerdere manieren worden aangebracht.

De meest effectieve manier is het aanbrengen met een schuimlans op de hogedrukreiniger. De schuimlans heeft namelijk een hoge druk waardoor het schuimeffect veel makkelijker optreedt bij een lagere hoeveelheid Snow Foam.

Door de schuimlans te gebruiken, kun je een mengverhouding aanhouden van 1-1,5/1000. Dit houdt in dat je maar 100ml tot 150ml Snow Foam nodig hebt op 900ML water.

Snow Foam aanbrengen met een handspuit/drukspuit

Wanneer je gebruik maakt van een drukspuit, is het van belang om de mengverhouding wat te verhogen. Een drukspuit heeft namelijk ten opzichte van een schuimlans een veel lagere hoeveelheid druk waardoor het schuimproces minder makkelijk op gang komt. 

Natuurlijk is het schuimproces alsnog zeer goed te creëeren, namelijk door de hoeveelheid Snow Foam wat te verhogen.

Door de drukspuit te gebruiken, kun je een mengverhouding van 2-2,5/1000 aanhouden. Dit houdt in dat je maar 200ml tot 250ml Snow Foam nodig hebt op 800ml water.

Gebruikersaanwijzing Snow Foam van The-Paddock

Nu we duidelijk hebben wat de verschillende mogelijkheden zijn, kunnen we kijken naar de werkwijze om de Snow Foam te gebruiken:

 1. Spoel de oppervlakken grondig af met water alvorens de Snow Foam aan te brengen.
 2. Gebruik 100-150ml voor een schuimlans en 200-250ml voor een drukspuit in een 1L schuimlans en vul aan met 750-900ml water.
 3. Breng het schuim van boven naar beneden aan op het oppervlak en laat het 3-5 minuten inwerken.
 4. Spoel grondig na met water en laat de oppervlakken niet opdrogen.
 5. Gebruik voor dikker schuim naar verhouding meer vloeistof.

Op welke oppervlaktes kan ik de Snow Foam gebruiken?

De Snow Foam van The-Paddock is op zorgvuldige wijze ontwikkeld. Door het product op deze manier te ontwikkelen, kun je de Snow Foam veilig gebruiken op elk type voertuig, uiteenlopend van je auto en motor tot je fiets en boot.

De Snow Foam kan tevens op alle soorten lak worden gebruikt, denk hierbij aan:

 • Glanzende lak;
 • Matte lak;
 • Lak voorzien van een wrap;
 • Lak voorzien van PPF;
 • Kunststof onderdelen;
 • Rubberen onderdelen;
 • Alle type velgen.

Conclusie

De Snow Foam van The-Paddock is zeer efficiënt ontwikkeld waardoor je zonder enige zorgen jouw voertuig enorm snel vrij kan maken van hardnekkig vuil!

Waarom zou je kiezen voor de Snow Foam van The-Paddock? Een aantal redenen hebben wij voor jou opgesomd:

 • Zeer effectief;
 • Zeer geconcentreerde formule;
 • Siliconenvrij;
 • Ph-neutraal;
 • Enorme dikke laag schuim, maar wel waterig genoeg om het vuil mee af te voeren;
 • Geschikt voor alle oppervlaktes;
 • Geschikt voor alle soorten voertuigen;
 • Ongelooflijke verdunningsverhouding.

Dus waar wacht jij nog op? Wil jij, net als honderden andere auto- en motorfanaten genieten van de beste producten? Bestel de Snow Foam van The-Paddock vandaag nog en creëer morgen jouw eigen Schuimparty!

The-Paddock pro tip:

Ben jij opzoek naar een ontvettende shampoo? Dan is The-Paddock Tough Cleaner hét product voor jou! De Ph-12 ontvettende shampoo kan gebruikt worden in de schuimlans en als handwas en is uitstekend om te gebruiken ter voorbereiding van het aanbrengen van de Ceramic Seal!


Tags:
How to: microvezel doeken en magnet towels wassen

Uitgelicht product: tot 6 maanden bescherming met The-Paddock Ceramic Seal!