Winterstalling voor je Motorfiets in Schagen!

Winterstalling voor je Motorfiets in Schagen!

0 Kommentare

Jouw motor warm en veilig binnen deze winter!

De wintermaanden staan voor de deur en voor veel motorrijders betekent dat het einde van een seizoen vol geweldige ritten. Bij The-Paddock in Schagen bieden we dé winterstalling voor jouw motor.

Je motorfiets verdient de beste zorg, vooral wanneer hij langere tijd niet wordt gebruikt. De winter brengt kou, vocht en vorst met zich mee en deze weersomstandigheden kunnen schade aan je motorfiets veroorzaken als hij niet goed wordt opgeborgen. 

Wij hebben het perfecte plekje voor jouw motorfiets deze koude wintermaanden. 
Zo bieden wij:
- Veilige en droge opslag: Onze opslag is volledig overdekt en verwarmd. Zo is jouw motor beschermt tegen vocht, vorst en temperatuurschommelingen.
- Professionele verzorging: Voordat je motor wordt gestald, kunnen we hem wassen en bieden wij een keramische coat behandeling tegen een gereduceerd tarief!
- Accuonderhoud: We zorgen ervoor dat de accu is losgekoppeld en/of aangesloten op een druppellader om te voorkomen dat hij leegloopt tijdens de wintermaanden. (indien in bezit, gelieve eigen druppellader mee te nemen)

Tarieven en Opties

Onze stalling is goed beveiligd, zodat je motor in veilige handen is. Toegang tot de stalling is beperkt en alleen werknemers zullen hier dagelijks aanwezig zijn. Tevens wordt de loods beveiligd door camera's 24/7.

We bieden 3 verschillende stalling opties:
- €10 per week | De hele winter ( 1 nov - 1 april ).
Natuurlijk is het bij deze optie ook mogelijk om de motor al in okt of nov te plaatsen, voor het geval er in deze periode niet gereden wordt;
- €12,50 per week | vanaf 8+ weken. Wil je de motor langer dan 2 maanden stallen, maar korter dan de bovenstaande 6 maanden dan betaal je €12,50. Uiteraard zijn de maanden naar keuze.
- €15,00 per week | Met de flexibele optie kun je je motor elke week of maand stallen en opzeggen.

Met bovenstaande opties proberen we zo flexibel mogelijk te zijn voor iedereen. De een rijdt door tot dec, de ander wil absoluut geen pekel zien. Vandaar deze opties hierboven.

Dit zijn natuurlijk basisopties, maar we zijn flexibel en denken altijd graag mee! Mocht het 1 dag mooi weer zijn, dan kun je altijd de motor op komen halen voor de laatste rit. Als motorrijders begrijpen we dit maar al te goed.

Keramisch Coaten tegen gereduceerd tarief!

We bieden ook een Detailing service voor klanten die hun motorfiets bij ons stallen. Zo bieden wij een Ceramic Coat behandeling van: €299,95 ex BTW voor €199,95 ex BTW.

Dit is een optie die je kunt kiezen zodat de motorfiets 5+ jaar behandeld & beschermd met een dubbellaagse 10H Ceramic Coating. Specifiek voor motorfietsen. Zo wordt wassen gemakkelijker, hecht vuil zich niet aan de lak en wordt een groot risico op lakschade weggenomen, worden kleine krasjes opgevuld en beschermd tegen verdere kleine krasjes, Bescherming tegen UV-straling van de lak.



De behandeling van een Keramische Coating van een motorfiets:
- Luxe handwas;
- Diepe reiniging;
- Kwastwassen ;
- De lak wordt in meerdere stappen zorgvuldig ontvet;
- Pre-Cleanen;
- Aanbrengen keramische coating;
- 2e laag Keramisch Coaten;

Reserveer jouw winterstalling op tijd!

Het motorseizoen zit er bijna op en de vraag naar winterstallingen neemt toe. Wil je verzekerd zijn van een plek voor jouw motorfiets? Wacht dan niet te lang en reserveer nu een plekje in onze winterstalling in Schagen

Door te kiezen voor de winterstalling bij The-Paddock, kun je met een gerust hart de winter in. Je weet zeker dat je motorfiets in goede handen is bij liefhebbers en dat hij klaar zal zijn voor een nieuw seizoen vol avonturen!

Klik HIER om direct contact op te nemen en jouw plekje te reserveren!

Contactgegevens:

Adres: Witte Paal 121a, 1742 NX te Schagen
Telefoon: +085 303 6284
E-mail: contact@the-paddock.nl


Stichworte:
Ontdek de Ultimate Detailer Bundels!

De Perfecte Glans: Verwen Je Auto met Wash & Wax Shampoo

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.